pusspusspusspuss

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag bara låter den här bloggen förfalla. Och framförallt för att när jag väl skriver här så blir det så krypiskt och småtöntigt. Jag vet varken in eller ut och det känns som en grå januari snöstorm i hela magen. Jag behöver tänka igenom vad jag ska säga och hur till er, men jag lovar att inte hålla på att tramsa längre. Linn brukar prata om 100% veckor, så man gör allt till 100%. Jag ska ha det så gott jag bara kan, vilket nog inte blir så svårt då jag har bild hälften av min skoltid och åker till berlin på torsdagnatt!
pusspussssss

fick ett halsband med ett hjärta av pappa

Den här dagen kommer jag aldrig aldrig att glömma.

detta fält måste fyllas i

idag var en sån dag när jag hade ont i magen och grät och grät och grät. Svimmade i köket och blev fick mat och päronsaft på bricka i soffan.  Imorogn blir en jätteläskig dag: jag ska träffa läkare och specialister som alla sagt att jag verkligen borde träffa i flera år. Ser så mycket fram emot att åka till berlin med dem jag älskar mest och strunta i allt som får mig att gråta.

samma lista som chloe schuterman

Snodde en asvärd lista ifrån chloe schutermans blogg, då måste det ju vara bra liksom.

 

 

Film: det här är min hatfråga. Jag är ärligtalat ingen stor filmtittare alls och har jättesvårt att välja bland de få bra jag sett. Men leon är ju bra, tex.

Jag önskade mig ett likadant halsband när jag fyllde nio, tio och elva.

Märke: alltså, många märken gör några få grejer jag gillar men resternade brukar inte alls vara i min smak, typ mulberry eller marc jacobs. Miu miu brukar dock nästa bara göra fina grejer. Och då stella McCartneys kollention men massa frukter, i senaste elle. Herregud vad jag dog. Acne, whyred och filippa k har ju massor av fina saker de med.

Stad: Barcelona, Ho Chi Mihn City, Phnom Phen, Grenoble i frankrike, csorna i ungern, simrishamn i skåne, london. Paris var grått och stressigt när jag var där juslen 2007, känner att jag behöver ge det en andra chans snart. Berlin ska jag till om en dryg vecka (pepp!!!!) och det kommer nog bli underbart.

Barcelona hösten 2009.

Affär: på topshop, weekday, judits seccond hand, american apparel och the body shop hittar jag alltid saker jag vill bränna hela lönen på.

Land: ungern för där finns min släkt, frankrike för jag älskade det och vi var där ofta när jag var liten och sverige på sommaren. Eller gud vad svårt det var att välja, men typ så.

Hos faster Illi i csorna, ungern. När vi var där på påsken blommade redan allt.

Parfym: är inget stort parfym fan. Försöker använda upp mina blommbomber från 7/8an men det tar emot. Är mer svag för krämer och schampon som luktar gott.

Tevekanal: 4an för där går antikdeckarna och animal planet.

Tidning: dn, filter och elle.

Artist: hatfråga nummer två. Jag hatar att väljaaaaa

Godis: Allt surt och allt syrligt. Egentligen allt som inte innehåller sprit och lakris.

Dricka: cappuccino, champange, tranbärsdricka, blodapelsinjuice, öl, cola light, färskpressad äppeljuice.

Vad vill du bli i framtiden? jobba med bild, grafisk formgivning, design eller reklam. Grejer som är skitsvåra att lyckas med alltså.

Vad ska du göra i sommar? gotland, jobba, köpenhamn, kanske hultsfred, skåne, emmaboda, utkult, skåne och fylla arton.

Vårat tält emmaboda 2010.

Vad är det pinsammaste du har gjort? Jag är väldigt pinsam hela tiden tycker jag. En av mina pinsamma egenskaper är att prata konstant vilket är rätt ofint och vara ganska skrytig. Alla mina dåliga sidr tycker jag är hemskt skämmiga.

Vilken skostorlek har du? 41

Hur ser din garderob ut? Jag har två ganska små garderober som är proppfulla med allt möjligt. Mest tröjor och klänningar. Väskor och skor får inte plats där utan har egna lådor och hyllor. I mina gardrober är allt nogrannt struket, vikt och sorterat.

Är du allergisk mot något? nej, har ju massa exem så jag har gjort hur många tester som helst. Det har dock aldrig hittat något.

Vad får du i månad/vecko peng? Jag får tusen kronor i barnbridrag och ibland lite utöver det (typ träningsgrejer, frisörbesök och födelsedagspresenter till kompisar). Sen har jag ju haft lön på ett-två tusen sen jag gick i nian.

 

Så, bra va. Puss


när inget är i takt

hostar nyser snörvlar febrar tanverkar illamår. Imorogn ska jag skriva mattenationella i sex timmar och jag har nu trettioniograders feber, nysningar som får min hund att vakna och skälla på undervåningen och så en visdomstand. Fy 17 vad jag tycker synd om mig själv just nu.

dysse

Jag har
fått reda på att jag gått i skolan elva år som dyslektiker
disconaglar
träningsbh på bloggen (sportbruden mmmm)
ingen lust att göra något

beroenden

Jag må ha slutat röka, dricka så mycket kaffe och äta så mycket godis år 2011, men jag har utvecklat två andra beroenden. För det första har jag efter asienresan i vintras blivit beroende av resor. Hur mycket det skulle kosta att flyga/åka tåg hit och dit, vad de bästa cefeerna heter i den och den staden och vilka museer man inte får missa. Jag har tillocmed blivit medlem på reseforum.se där man bara  tipsar varanda om just resor. Drömmarna just nu (utom berlin om två veckor) är moskva, brasilen, köpehamn i sommar och japan.
Det andra, kanske tillochmed det tyngsta är mitt beroende av tradera och blocket. Deras appar är kanske några av mina mest använda och jag går in via datorn säkerligen tre gånger om dagen. Hermes clic clac, en chokladbrun mulberry alexa, lila dr martens och en fin acneklänning letar jag efter till bästa pris och skick just nu. Tanken på att hitta den perfekta annonsen gör mig knäsvag.
Att frossa i dyra saker över internet ger mig lite dåligt samvete (jag går ju på globala hallå) men jag tror ändå att det är bättre än att slarva med kroppen. Åtminstone sa jympajonna det.
puss

=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)

Såhär såg jag ut i måndags och ungefär så ser jag även ut just nu. När man måste skolka, dricka största tekoppen fylld med kaffe och ha vit eyeliner för att inte somna, så var den här vecka.  nu = taconight. pussss

bästa lilla maskinen är min


du får passa dig som satan

Jag kan inte sätta ord på något men hela tiden känns det som jag ska gå i bitar och det är svårt att andas varje morgon. Jag tror att jag reder ut ungefär hela mitt liv just nu och det känns såklart. Att jag saknar att skriva här har jag iallafall insett så hejhejhejhejhejhejehejhejehejehejehejehejhejehejj, lägett???"!?!?!?!?

RSS 2.0