hurra hurra!

Ni har börjat kommentera igen! Hurra för er!!
Sen så är det ju fredag och lov alldeles strax gör hela dagen lite rosaskimmrig dessutom.
Hurra igen! puss!

topp tre ångestmat

1. Salta pinnar
2. pizzastrut
3. energidryck
puss linnea och rebecca

sovmorgonsrukost i soligt kök

Blåbärssmoothie, kaffe och äggröra. Jag börjar klockan två idag oh ska då knåda med lera i några timmar. sedan ska jag jobba. Innan dess tänkte jag minnsan gå och träna. Kommer bli jag, pensionärerna och de arbetslösa i friskissalen. pepp!!!

ytligheter

I helgen hittade jag en massa bra grejer. Tex det här:
Mina superfyndade skor.
Ett lejon.
Världens gosigaste tröja.

brunch på string

Bra söndag var det.

när en lördag kukar ur

Hemma och bakar bullar och spelar bubbelshooter. Plötsligt känns att skriva här lite mer obehagligt. Jag känner mig hemskt iakttagen och löjliggjord.
låter bittrare än jag är, jag är bara dödstrött. är det såhär det känns att arbeta ska jag bara sitta av bidrag
godnatt

jättebra ju

-Lämnat in globalkunskapen fast mappen stängs imorgon 16.00
-Jobbat två gånger den här veckan, ska jobba två gånger i helgen
-var md manne jättelänge
-hittade svara 8håls dr martens som jag kikat på jättelänge, i exakt min storlek, ingådda av exakt likadanna fötter som jag, för 700 kronor på Beyond retro!
-svea är hemma
-projketgruppengruppen fick bra resultat på en uppgift
-lagade jättegod räkpasta
LIVING THE BLONDINBELLADREAM
(hatar alla bloggare just nu VADDFAAN totalspårar ju)
godnatt pusss åde

du verkar ha varit så låg på sistone


kära ni

Jag vill kasta oändliga slängkyssar och ursäkter till er. Den här lilla bloggen hr ju nästan helt lämnat åt sitt öde, och det känns inte alls okej.
I helgen var jag på en gård med kyrkan. Att äntligen andas och lämna allt en stund var hemskt lägligt. Igår sov jag hos min fina mormor. Lax, hundvaktande och lite sällskap var på schemat och det passade perfekt. Allt detta må låta hur trist som helst men just nu känns det som om jag inte kan andas. Varje morgon trycker det som 17 över bröstet och jag måste använda hur mycket kraft som helst för att komma ur sängen. Jag gråter hysteriskt över ingenting och mina nerver och stubin är nere på noll. Det knöligaste är att jag inte har det värre än någon annan och inte borde få känna så.
Idag fick jag ett jobb och mamma fyllde ett år till. Jag kände mig som blondinbella då jag tog en taxi från jobbet till resaturangen på östermalm och fick ringa pappa för att be honom komma ut och betala. Yes.

lösgodis, andakt, bussresa och sånt

Innan helgen kändes det lite såhär:
Nu känns det lite mer såhär:
puss

litet lol


onsdagar är ju nice

gråter till 16 and pregant, som vanligt
har slutat sova
och i helgen åker jag på läger med ett helt gäng av mina bästa människor

frukost alltså


politikvelan

imorgon går jag på mitt sista möte med miljöpartiet. jag har länge funderat fram och tillbaka och kommit fram till att vi inte fungerar lika bra ihop som jag hoppades. nu blir det andra bullar, kärleken är röd kamrater!
"Allt jag kan hoppas på är att majoriteten av det svenska folket röstar som jag. För annars blir det 4 år till med en värphöna på LSD, en skojfarbror som stirrar på djur, en militär som vill förvandla skolan till Guantanamo och killen från de tre vännerna och Jerry." hittat på fina krullis blogg

en liten lördag och söndag

Jag vaknade jättesent och läste jättelänge.
Lagade frukost.
Åt middag hos Gustav med Vendela, Klara och Hedivg.
Söndagsfrukost.
Klappade räven.
Och den där lilla sockervaddsfluffen.

charåå bloggi!!

Jag och finskorna åker på middag hos gutuis!!

JAG VILL

jag vill vara mer politiskt aktiv
jag vill ha snyggt och färgglatt hår
jag vill träna
jag vill ha ett jobb
jag vill skriva revolutionerande texter
jag vill ta vara på varenda vän
jag vill träffa massa nya människor
jag vill ta ställning till allt
jag vill sluta konsumera så mycket
jag vill dock ha en massa nya saker
jag vill rita en massa och jättefint
jag vill hjälpa
jag vill klara allt
jag vill rädda världen
tjoho nu kör vi

O-M-G

ÄR VÄN MED ANTON FUCKING ABELE PÅ FACOBOOK!!!!!!!!!! Jag äslkhatar honom precis som både kissie och göran hägglund. Lite avsky, medlidande och nyfikenhet ungefär. MEN LIXX OMG HERRE GUDARS JU

serie

I skolan har vi gjort serier med foton. här är några av mina. Idag försöker jag att inte stressa, steker pannkakor och pluggar. Imorgon ska jag vara skitsnabb på orienteringsdagen. Eller, jag ska ha snabba kläder åtminstone.

lilllördag


alltså, gustav och vendela gör allt bättre<3

"jag tänker fortfarande på en gullig hundvalp när linnea är linnea. en sån som är lite dålig på att hålla balansen när den springer fram för att hälsa"
"SOM EN HUND, WHAT? Som en liten söt kattunge i sina bästa dag glider du runt i klaras snabba skor på golvet!"

inte på långa vägar

det svider sådär igen, kliar och värker. Bultar lite och sticks. Kroppen. Allt. Lyckad skoltid slutade under dubbla täcken och jag vet inget längre. Allt gör jätteont fast det inte spelar någon roll igentligen, ingenting spelar någon roll. Allt är på låtsat och på riktigt, upp och ner och ut och in. Jag orkar, vill och förmår allt och ingenting. Känslan av att spilla bort sin gyllene ungdom som var här förra hösten med är på ingång. Den bultar, kliar och stick- allt samtidigt

såattteehehehehhhh

Min nya världsbästa katt t-shirt, två små halsband, farfars gamla kofta, cykelshorts, alltför tunna strumpbyxor och mina snabbaste skor. Inatt ska jag sova hos mormor när hon är på bridge, äta godis, vakta svea och skriva viktig historiauppsatts. KU-ul!!

fa-an vad kul

jag vill bara skriva texter som träffar rakt in i hjärtat och måla bilder som alla vill rama och hänga upp i sina kök. fyller min dagbok en lavriga framtiddrömmar, laddar upp meningslösa rymdbilder på tumblr, läser massa böcker och flippar kör ba ingeting stället. börjar nästan gråta på en engelskalektion och sitter upp försent för att prata med honom i en lite texruta en fredagsnatt. meh, 17 år föfan, vad gör man

VILL BA FÄRGAAA NUUUU NUUNUNUNUUU


RSS 2.0