sol och bad och allt

vietnam ar jattebra, aven om min mobil inte fungerar och facebook ar cencurert och blockerat. jag vill mest saga hej alla vanner jag saknar er sa himla mycket hela tiden. och att jag ar brunare an kissie. imorgon aker jag upp i bergen och sen till kambodja over nyar. Det blir nog fint. puss


Komhemnu

Hej, tänkte bara dra nytta utav att jag har linneas blogg i mitt våld, genom att säga att jag saknar min finfina vän så in i helvete.
Det är nämligen henne jag ringer och berättar oviktiga saker, som jag av någon anledning tycker att det är jätteviktigt att hon vet om.
Nu är hon bokstavligt talat på andra sidan jordklotet och jag kan inte ringa henne och berätta till exempel att min rektor sa carpe diem tre gånger i sitt jultal eller att en tjej i min lilla systers skola sjöng the climb akustiskt på hennes skolavslutning, och det är väldigt frustrerande. kom hem nu bitch.

Kramar från klara




marie


En underbar sieriefigur är marie från aristocat (alltså den vita kattungen). Om jag var ett djur vill jag vara som henne.

TJARÅ

Här är mina fina julklappar ifrån Vendela och Klaris. En glasskål full med godis ( inte längre då, men klara hade fyllt den med favvigodisarna). Guldugglor att ha i öronen från fina vendela.
Och tjarå, nu drar jag. Till vietnam och lite kambodja i nästan en månad. Det känns så himla bra, och har fått mig att överleva vintern lite. Bloggisen kommer klara och vendela att uppdatera med lite grejer jag förberett, l
och kanske lite själva. (om ni bloggar sådär bra som ni kan så kör hårt, men inget fjös eller rape. då blire box!!)
hejdå finaste!!!

bläck

Åtminstone hjärtat bara ska jag ha!

ett helthelt år

Jag tänkte göra en bloggig sammanfattning, ja. Tre bilder per månad, lite kort sådär.
Januari:



Vi fick våran katt olle på nyårsafton, en trasig hittekatt som inte vågade komma nära på två hela veckor. Nu attackgosar han hela tiden. Jag fikade en massa, för det var det man orkade i kylan. På bilden med Frida tex. Vi gjorde piroger och var i Siris mormors hus och jag var klädd i rött, vitt och svart helahela tiden. Och läppstift.
Februari:


Februari var lite upp och ner. Ganska jobbig mest, med kalas som slutade fel och sånt. Men kentkonserterna och världens bästa ledaröversovning hos frida gjorde det bättre. Och mina två klänningar där ovan. Jag gick i klänning och kjol konstant.
Mars:


I mars blev det lite ljust på mornarna och allt kändes lite bättre. Festligheter var det också tydligt, i mitt och andras hus och så på knast. Jag gick utan jacka en dag och höll på att dö av glädje och tränade massor.
April:

Jag hade bara ett eller två par strumpbyxor, fika utomhus fast det var lite kyligt och älskade Vendela blev 17 och fick paket. Jag var på världens bästa skidresa i Italienska alperna också, åh det var så bra.
Maj:

Jättevarmt och jättelite kläder, här i barnvaktsbarnens kök. Jag fixade med kyrkan, parkhänge, kalasade (här Siris mad men fest), pluggade, jobbade 2 dagar i veckan och stressade ihäl mig i våryran. En långhelg var jag ensam och vi hade det så bra.
Juni:

Så mycket stress innan lovet, sen hade Maxi klassfest som slutade halvbra, och jag var på teddybears. Sen åkte jag på läger och var konfaledare och det var det sista jag ville göra innan, men det var så himla mysigt. Gudars vad jag kommer sakna att inte åka på läger i sommar. Sen var det peace and love (klaras bild) och det var varm och skitkul men omstänndigt och jag träffade victor och sov typ nio timmar på fem nätter.
Juli:

Kom hem och hade picknick med fina Linn och Rebecca på en kyrkogård och var på skansen med Gustav. Åkte till vår gård i Skåne flera veckor och bara vilade. Sen trippade och jag Rebecca till Köpehamn och sen till emmaboda!
Augusti:

Emmaboda var bland det roligaste på länge, vi hade bästa teamet. inget drama, bara kul och lockiga pojkar. Sen var jag en återhämtningsvecka i skåne igen. Väl hemma delade jag 90säng och balkong med Victor, parkhänge och cafehänge och festhänge med mina vänner jag inte träffat på megalänge mest jämt och var aldrig hemma. Sen började skolan och jag träffade alla och blev så glad, konfimerade konfirmanderna och vinkade adjö.
Spetember:

Jag var förskyld massa och ganska ledsen. Var i bromma med rebex som inte lät mig ligga hemma och dö längre. Vi fick vår hundvalp, Svea, också! Gud vad söt hon var.
Oktober:

Allt var stabilt menlite hösttungt. Var med Gustav massor, åt brunch med bästisar och fotade en serie. Och plugga massor av krlek i skolan nr jag hatade det en del då.
November:

November brukar vara min hatmånad men denna var bäst! Vi kalasade hela tiden, hos hanna, hedvig, klara, max och fanny och grejer. Jag och rebecca var chilenska byggarbetare på brommamaskerad och på höstlovet var vi ute och avslutade varje kväll med chips och whale wars i hennes säng. Blek och glad var jag.
December:

Jag framkallde foton och dog av sommarlängtan. Köpte presenkortkläder och pluggade mig igenom varje dag. Lite julpyssel hos mormor han jag med. Jag har varit himla mycket hos mormor alltså.
Och december är ju inte slut när jag skriver det här, men nu åker jag ju imorgon så så är det. Ett väldigt bra år har det varit, tack 2010!

ppp

ägnar mig på tre saker på p, packa plugga popcorn.
nyser och snyter ut halva min kroppsvikt tror jag och hostar snart ut mina lungor. kroppen är som ett matt stort blåmärke och jag vill bli matad med godis och julte av mamma.
hoppas ni julpeppar omkring allafall

host host

Jag är sjuk. Det blir jag lite för lätt och jag är sämst på att vila upp mig och låta det gå över. Dessutom blir jag sjuk när jag absolut inte borde. Som just nu, med jobb som måste avbokas och tusen läxor. Vänner att krama adjö och massor att fixa. Att en liten förskylning ska slå ut mig totalt och göra världens så himla komplicerad, pallante.

julklappsdax

I julklapp fick jag ett presentkort av min moster och morboror. Bäst!
Så jag köpte strumporna jag suktat efter så länge.
Och världnes finaste kjol jag suktat efter i tusen år.
Gud vad jag gillar det alltihop, mer presentkort i julklapp!

helt enkelt

Om fem små dagar slänger jag nog resterna av ett torr muffins på flyplatsen i paris, hivar ryggsäcken på ryggen och hoppar på planet till Vietnam. Där ska jag våga mig så långt ut i vattnet jag bara vågar, äta supermat och läsa böcker. Bli brunbränd och vila upp mig, helst enkelt.
Denna vecka kommer dock inte bli lika enkel, jag har bävat länge. Jag kommer behöva göra massor av läxor innan jag åker, och vara hundvakt, barnvakt, jobba, packa och träna. Krama vendela och klara hejdå för det kommer bli jobbiagst på länge, att inte ens kunna ringa och sänga puss och hej jag saknar er, för jag är då på andra sidan jorden utan en telefon eller dator ens.
Nu ska jag verkligen leva blondinbella livet den här veckan, om det ska fungera. Planer allt, ta vara på varje sekund och inte spilla tid på tv eller facebook. Vi hörs ändå, men bara så ni vet helt enkelt!

jomen såatteehh

Såhär var min dag i skolan, jag fick inte mycket gjort men hade väldigt roligt. Humörsvängningarna har varit väldigt soft, klättra på bord och beundra shakira, sedan att ligga på golvet och bli superarg över sms som inte besvaras. Jag må vara världensvärldens sämsta på att vara kontaktbar på telefonen (jag glömmer helt enkelt att svara), men när någon annan inte behagar svara på lång tid kan jag få totalt spel. Sedan lite kvällskaffe på mineur med linn, rebecca och fanny med vardagliga och seriösa samtal. Väl hemma åt jag sallad och tittade på idol (100% frivilligt, alla andra tittade inte) och fällde några tårar. Imorgon ska jag upp alldeles för tidigt för att träna, och plugga. Lever tonårsdrömmen

helgy

I lördags åt jag lussebullar med Linnea och en av mina många claror. Vi pratade ikapp en massa och somnade ynka tio minuter in på mean girls. de var nog lite fredagstrasiga, jag var mest bara lat.
I söndags däremot var det dags för det årliga julbaket&pysslet. Mysigt och fett med lite tidiga klappar. Sen så har jag sovit hos mormor och varit ledig, tränat och inte alls pluggat så mycket som jag borde.

tjugostjätte/tjugosjunde

Jag har frammfallat fyra engångskameror! En del av den första var ifrån när jag såg kent den 26 och 27 februari i år på anexet. Jag trodde att jag skulle trilla ihop i en lite hög av lycka och levde på det i flera månader.

I många timmars kö måste man ju underhålla sig. Och sätta fingrar framför kameran tydligen. Verkar faktiskt vara ett ganska poppis koncept på varenda rulle...

Helredo för kyla.

Huvud är ganska överskattat.

Jättenöjda inne i värmen.

Det var spexig inledning.

Fina människor påväg in.

Och så himlahimlahimla bra spellista den kvällen.

Redo för andra dagen.

Ganska jättenöjda på första raden.

Lite blandade känslor under förbandet tydligen.

Och så igen.


Och det var bland det finaste jag sett och de spelade nästa varenda låt jag ville få höra och det var som om hjärtat skulle sprängas vilken sekunde som helst.


döden dör

jag mår extremt illa och har gråtit i en timme, och att kunna somna känns milslångt bort. Imorogn kommer bli det hemskaste på länge. För imorgon ska jag vaccinera mig och sprutor är en av mina topp tre fobier. Mamma måste alltså gå ifrån jobbet för att följa med mig och hållamig i handen. För första gången tror jag att lite hjälp skulle vara nödvändigt, det här är ju bara stört. faktiskt

visst

Mina katter vågar lite sova på mellanvåningen längre, för där sover vår hund. Istället måste de bestämt sova på övervåningen, där jag och mina systrar bor. Gulligt nog vill båda två sova i just mitt rum. I min säng. Den ena under täcket, den andra tvärs över huvudkuddarna. Till första början var det lite charmigt och gulligt, men det börjar bli lite jobbigt. Jag får ju sova halvt utan täcke, på lite yta och ihopkurad utan kudde. Visst.

FANNY HAR LILA HÅÅÅR


lite så

Förra onsdagen såg jag ut såhär, med en förskräcklig lugg. Som tur var gick jag och klippte åbäket till en någolunda frisyr på torsdagen. I mars kommer mitt hår vara som jag vill. skönt och vänta....
Såhär ser min nya säng ut, den är 120 centimeter och världens mjukaste. Eftersom jag möblerat om så har jag ingen kontakt till mitt läslampa vid sängen, så jag får tända min ljus varje kväll och läsa under istället. helt oki
Kommer man på massa sparplaner och sommaräventyr när man ska sova är det bäst att skriva ner.
Den här onsdagen åt jag frukost i sängen, med helt nybakt surdegsbröd, kaffe med kanel och grekisk yoghurt med varma hallon och blåbär plus valnötter.
Idag har jag kort dag, ska skriva en motivering och ett tal, köpa några julklappar och jobba några timmar.

RSS 2.0