bada


äntligen sportlov

jag ska verligen bara chilla

mästerfyndaren

Vi hade klädbytardag i skolan igår, jag lämnade en kasse med 25 grejer och gick därifrån den fem stycken alldeles prima, tex svarta jeans, grön långkjol, fin t-shirt och så vidare.
Och så dom är jeansen. Perfekta i midjan, sådär väldigt använda att tyget är mjukt och blekt och precis sånna jag letat efter.
Och alldeles lagom lösa i benen.
Mitt rykte (eller självutnämda titel snarare) som mästefyndare är ganska befogat sånna här dagar.

snart är det över

Sovjet och kalla kriget- skolprojektet alltså. då 17 ska ni få uppdateringar så det smäller om det!!

rebecca och en värd lördag

när man ringer sin kompis och känner sig lite ensam och ledsen och hör att hon känner sig ännu mer ensam och ledsen, och säger jaja jag kommer om en stund. Men egentligen skyndar man sig som 17 och åker in till stan och köper jättedyr pizza och ben&jerry, den som båda faktiskt tycker om, och coca cola som vi skulle sluta med, och går jättelångt och kallt och ringer och säger jag är här nu. Och hon kommer ner och blir lite överraskad och sen har man världens mysigaste kväll. Nästa morgon vaknar man av att hon har handlat och lagat frukost och man äter den tillsammans med ett gäng ettor som är bakis och det är perfekt stel. Då har man haft en värd lördag

dvalan


Jag kan inte förstå hur fruktansvärt tråkigt jag har det just nu. Jag är trött på att stressa över saker som inte känns viktiga och på att frysa så att jag nästan går av.

hjärtans dag

När jag på allahjärtansdagsnatten låg där och stirrade på min favoritrökelse, som långsamt blev guldglittrig aska, insåg jag att det inte var dig jag saknade längre. Jag lämnar det åt någon annan nu.

but why

Det är något himla bra med er läsare. Så fort jag tänker att nu har ni nog blivit färre ett tag, undra om något är fel- så strömmar ni till igen. Från ingenstans och nästan som om ni läst mina tankar. Några veckor senare tänker jag att kommentarerna verkar ha upphört och dunstat bort, och blir lite irriterad. Och dagen efter får jag en hel drös, som om ni hört exakt vad jag tänkte.
Era telepatiska förmågor verkar dock ha försämrats på senaste tiden. Kanske beror det på snöstormen, kanske på att alla hjärtans dag (ångest 2.0) kommer närmare, vad vet jag. Telepatin är död hur som helst. För även om ni sakta och säkert har blivit fler så hör jag inget av er. Inga små finurliga uttalanden, lolanden eller frågor dyker upp under 'kommentarer' knappen.
Jag hoppas att telepatin ger med sig och kanske återvänder till era små kroppar lagom till våren, men sålänge kan ni väll skriva en helig vanliga kommentar emellanåt.
Tack

campoluc

Jag saknar att åka skidor i italienska alperna, jag saknar linnea, jag saknar hotellets spa, jag saknar att sola i backarna, jag saknar den underbara maten. Mest kommer jag sakna att åka skidor i år

aldrig lär jag mig

Jag är på himla trött på att jag aldrig ska kunna försöka komma i form och få bra vanor, utan att mat och träning och vikt ska fylla hela mitt huvud. Jag vill vara nöjd med att träna tre gånger i veckan och jag vill äta utan att tänka på kalorier och tallriksmodeller. Aldrig blir jag nöjd och aldrig lär jag mig.

superfemman

Har tigerlinne och två av mina favortiringar och skriver och skriver. Det är det ända jag gör i skolan just nu ungefär, skriver. Just nu novell som sovjethokey (....). Som tur är så ska jag träna ikväll och så förhoppnignsvis rensa huvudet lite. Åter till superfemman, puss

allt är rätt grått


vietnam1

Idag saknar jag att vara på andra sidan jorden så mycket

SNABB


jag är äldre än du men du röker så jag skulle säga att vi är plus minus noll

I min ring med en liten likkista, med ett dinglande skelett innuti från vietnam,
mina filippa k jeans och spetskjorta från monki,
och favvisläppstiftet åkte jag och träffade ellinor och klara. imorgon ska massor av saker bli gjorda, tjarå

dåligt

- mitt elaka menshumör
- mina exem som verkligen bara vill förstöra mitt liv just nu
- att jag är hemskt sugen på gröt till frukost innan jag somnar, men hatar det varje morgon
- att det har börjat en hel fjortisliga på mitt jobb
- att jag inte har övat en ända glosa av de 75 vi har till imorgon
- att min dator är äckligt seg
- att mitt elaka menshumör får mig att skriva töntiga listor

tegelsal, en skitful jacka och morgonjympa

I lördags ringde min klocka redan klockan halv åtta.
Jag åt lite avokado och gick och tränade en timme. Min ledare spelade the climb som sista låten på sista styrkepasset. Det var typ det bästa som hänt på hela helgen tror jag.
Väl hemma dushade jag och satte på mig samma tröja och läppstift som dagen innan, lat tjej.
Åt lättfil fast det är så himla mycket äckligare.
Sen åkte jag till det här fina stället med Linn och Clara!
Vi och massa andra tittade på Rebeccas, Siris och Georgs köruppvisning. De var såklart jätteduktiga.
Sedan åt vi megamega god kurdisk mat i gröndal.
Och fina kakor.
Vi handlade på stadsmissionen som hade 50% på allt. Jag köpte en bok och en myströja, och Clara köpte världens fulaste men värdaste jacka.
(ni ser jackan där över Claras arm, och Linn är lite snabb där i bakgrunden)
Det var en mycket bra lördag, trots min totala isolering på kvällen.

nu för tiden

mina kvällar går åt till att träna
och önska att läxorna skulle göra sig själva
mina mornar går åt till att äta gröt och knäckebröd
och lyssna på sovjets nationalsång

RSS 2.0