dagens bra

att mina vänner är världens finaste
att de skickar mig spellistor som de lagt ner jättemycket tid på
att de stämmer små möten för att prata om jag vill
att de säger att det är okej att inte orka prata och äter potatis med mig istället
att de säger upp planer för att ses för att jag inte vill vara själv
att de kramas jättelänge
eller bara ger en liten puss utan att fråga en massa
att jag överlevde, och att jag kommer att överleva
det är det som räknas

du kommer att överleva, det är människans naturliga instinkt att alltid överleva


världens bästa


MYCKET VATTEN SKA RINNA UNDER MÅNGA BROAR INNAN JAG GLÖMMER DIG

Victor har åkt till Frankrike nu

pepp och popcorn

Idag: globala spelen i skolan, kyrka med fotografering och repetition för mina konfisar, svänga förbi ledarhänget och mulla lite, hem till gustavs häng och sova där.
Lördag: konfirmation, säga adjö till victor.
Söndag: mässa för konfisarna, göra historiaarbete.
Nu vet ni var ni hittar mig!
Så jävla popcornsugen. Frukost?

dagens bra

Jag anser att mitt liv är ett fint sådant. Ändå ska jag hela tiden klaga och ömka mig över mina småprobelm. Så, i riktig blondinbella anda, kom jag på ett skolstartslöfte. Att varje dag skriva ner en massa bra saker för att bli lite mindre pessimistisk.
Här är dagens bralista:
Att jag kom på att börja göra sånna här töntiga listor
Att jag har släpat runt min kamera mer på sistone
Att jag ska till vietnam
Att vår hund kommer om två veckor
Att jag inte är minst i skolan längre
Att jag har gjort lite vettiga saker idag
Att Gudrun kommer till vår skola
Att min klass är fin
Att jag ska träffa Gustav imorgon
Att jag har börjat sticka en ny halsduk igen
Att jag har ätit bra idag
Att jag bara har två lektioner imorgon
Och vipps! så blev man lite gladare. Eller, det är planen.

du rör min kind så jag förstår att det bara är timmar tills du går

När den extrema mättheten efter Hornstull Strands gigantiska frukost buffe -med bland annat gudomliga majskolvar, sallader, nybakat bröd och våfflor i mängder som avnjöts med finfina tjejer imorse- sjunkit undan insåg jag att imorgon börjar skolan igen. Magklump. Den obegränsade friheten är till slut över. Klumpen vidgades till flerdubbel storlek då jag insåg att nu är det bara en vecka kvar, en ända, sju små dagar, tills planet lyfter och jag stannar här. Olle är ju söt iallafall

puss

för 17

Klagan, gnäll och ältande i all ära, men mitt år som sextonåring har varit det vackraste hittills. Som sextonårig har jag slutat vara konstant livrädd, börjat sluta ifrågasätta varför folk vill vara med mig egentligen och börjat känna att jag har makten över mitt liv. Vänskaper, kärlek och annat fint jag inte vågat drömma om har vuxit fram i rasande fart och, väl medveten om vilken blödig avslutning detta blir på ett ack på blödigt inlägg måste jag säga: tacktack alla som gjorde mitt sextonde år till en liten saga jag kunde föreställa mig och nu låter vi vi det 17 bli minst lika bra!! PRISA GUDFADERN DEN ALLSMÄKTIGE OCH JESUS MÄNNISKOSONEN OCH DE HELIGA FÖRÄLDRARNA, ANDARNAS HERRE PÅ DEN HÖGRA SIDAN OCH HALLELUJA, FÖRBARMA DIG ÖVER ETT INLÄGG LIKA OSTIGT OCH SMÖRIGT SOM EN PLAYAHEADPROFIL

glitterhår, viskhörna och lök

Igår surade jag i timmar med caps, hiphop och allt. Blev övertalad att sitta i en liten lägenhet med gamla kamrater och nya bekanskaper, sitta tätt ihop och viska och få håret sprayat med sulverglitter.
Jag känner att jag behövt klara av alltför många jobbiga möten på alltför kort tid, så jag belönar mig med ett otroligt efterlängtat möte idag, LINN; LÖKEN; LÖKKIIIIII GULLPOTTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Detta är klaras foto. Prisa klara!!!!!!!!!

YOU FUCK YOU

KOMMENTARENA RÅ???!?!?!??!?!?1 VA 17 TOG DOM VÄGEN?!?!???? SKÄRPNING HÖRRNI PUSS
Jag behöver en hamster.

kom hit så ska du få en puss

Meninglös elektronisk musik, klottrade händer och bob hundpepp i min säng som luktar precis som honom. Rebecka och klaras glasskiosk nu, bobban med pimpvänner sedan, chacha

momo

"Om människorna visste vad döden är för något, skulle de aldrig mer vara rädda för den. Och om de inte längre var rädda för döden, skulle ingen längre kunna stjäla deras tid ifrån dem."

tillbaka tillbaka tillbaka tillbaka tillbaka


Snälla snälla snälla, ta mig tillbaka till peace and love, hultsfred, popaganda eller emmaboda nu. på en gång, omgående. Jag saknar det så himlahimlahimla mycket.

fy fan för mig och ditt liv

hiphop, morgonhumör, världens äckligaste rum, ett lättare sinne efter att ha fått älta natten igenom

skåne del tre


vi kommer aldrig att dö

Ungefär så trött.
Kom hem för fyra dagar sedan och har varken sovit i min egen säng en minut, packat upp en pinal eller umgåtts med min familj. Att våldgästa klara med vendela som medbrottsling, sitta i timmar på victors balkong, sno hans kudde varenda natt, förbanna kvinnlighet, kramas med Gislea jättelänge för att det var så länge sen, bestämma träff med gustav tre gånger irad och bli tonårsvackert förälskad återigen har istället varit på kartan.
Nu kommer strax krullidutten, clara, wilma och kanske david hit och paxar bäddsoffan, jag har 8 avokados till oss och fy fan för mig och ditt liv för mitt är finare än på längre än längst.

skåne del två


skåne del ett


GRANNNARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR,,,

HARE SÅ KULT MED KALMAR

(emmaboda var utan tvekan det bästa)

RSS 2.0