det där jippot i borlänge

Ryggsäcken är på bristningsgränsen. Jag är fruktansvärt trött och totalt överspeedad. Att sova skulle vara guds gåva men med festivalpepp i hela blodomloppet och ett supervarmt rum som leder till eksem överallt så ligger jag och dealar med the situation: googlar på "peace and love", nynnar och försöker att inte klia.
V hörs tidigast söndag, nu ska jag dansa till görbra band och hångla i tält. På återseende!

snabbvisit i skåne


hela ditt liv är ett samtal med honom som bär universum och bor i ditt hjärta (LIVING THE DREAM)

Mitt första konfirmationsläger som ledare var otroligt mysigt och gudars vad mycket jag lärt mig! Om hur både jag själv och andra fungerar. Nya vänskaper har tagit fart och både humör och tålamod har satts på prov. Vi har hittat på galet mycket hyss, bus, spex och upptåg. Att berätta allt för er skulle docka ta sån oändligt tid, och som min mor sa, det var nog dessutom roligare när man var där. Kameran har jag varit otroligt dålig på att använda, men lite bilder ska ni få.
''
Knyta ihop alla konfirmanders skor inför militärväckningen är sådant man får göra när man är ledare.
Den första riktigt varma dagen hade vi vattenkrig och jag blev mest bara dygnsur än krigade.
Dom här pojkarna skrev varsin sång till alla ledare. Min hade samma melodi som fix you. Fint.
En del konfirmander sover otroligt djupt.
Och en del sover på lite annorlunda sett.
Att göra en teater om trygga räkan tyckte vi var kul. Både Gud, barnaskaran, själva räkan och fiendera fick vara med.
Man kan tvinga sina konfirmander att städa ens rum och tvätta ens fönster om man vill.
Sista kvällen hade vi finmiddag. Mullmulllll.
Himla fin början på sommaren. Men så trött har jag aldrig varit tror jag. Puss

känslosvall, lakrishår och ånger

Avslut är väl bland det sorgligaste som finns? Så en skolavslutning är bara som gjord för att jag ska sitta och lyssna på miley cyrus och gråta bistra tårar. Teddybears ikväll kanske gör det lite bättre dock.
Jag kommer sakna ihäl mig efter:
Parkhäng och utomhusfikor.
Sådana där kvällar som är både fest och mull, med kalasfina människor och keff musik överallt.
Fina vänner över huvud taget. Här är några av dem (tack wilma och vera för era fina bilder<3)
Utomhusspelingar. (tack hedvis och klara för magnifika bilder!)
Och såklart: världens finaste familj och världens gosigaste kattpojkar.
Låt sommarresan börja!

jag älskar linnea /becca

Jag beger mig ut på resande fot nu.
Ikväll är det något slags avsked hos max. Fina klassisar kommer trängas i en liten lägenhet på söder och ,åtminstone för mig, avsluta världens bästa skolår. Innan dess sitter jag, becca och linn och klipper varnadras hår. Min sidecut är ju irakad och linns lugg kortare.
Fredagen kommer bestå av avslutning, lusmedel hemma i min ensamhet, park och Teddy Bears.
Lördagmorgon åker jag till fiskebäckfil, som konfaledare. tolv dagar med mull, kyrka, klara och tankar.
Eftre de tolv dagarna tar jag buss/bil, tåg, tåg, tåg och bil fram till min familjs hus på österlen. Där firar jag midsommar med min familj och familjen Savio.
Söndagskvällen den 27 kommer jag hem. Tvätta, packa och sortera. Sen bär det av igen. Till peace and love, på tisdag förmiddag. Efter det har jag en HEL VECKA AV CHILL HEMMA!!!!!!!
Upptagna sommrar är min specialite. Ibland känns det ju lite segt att min semster inte innehåller lika mycket vila som jag kanske skulle vilja. Men jag har ju kul, och gör något av min tid. så det är okej.

Vi ses så fort jag bara kan. Kanske imorgon, när jag har efterbehandling på lössjävlarna. Kankske efter FBK och skåne, kanske inte förrens efter p&l. Vi ses efter början av min sommarresa,

kyss

och du är lika ensam som jag

Jag har knuffat ut alla kuddar ur min säng. Vanligtvis brukar jag omringa sig med ett tiotal färglada kuddar när det är dax för mig att somna. Nu ligger alla på golvet och jag rullar framochtillbaka och tänker att; här får vi nog plats två ändå.

shalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalala

En helg full med flit och fläng. Fredagens eftermiddagssol lyste på min allra bästa barndomskompis, som tog studenten i en silverskimrande klänning. Ihopstötning med diverse fina människor i vitan, många telefonsamtal med en full pojke och gömma sig för aina. Sedan te i ungefär världens finaste lägenhet med trötta tjejer och seriösa samtalsämnen. Sprang ut i natten och kände oss fria, sov i ett tukost rum hos en nära vän och åkte hem i lördagssolen.
På lördagen var det togatogatoga för hela slanten. Jag hade det förträffligt, min toga blev en matel och sedan en burka, för att glömmas på medborgarplatsen. Jag hade tusen känslor i kroppen, var supernöjd med livet och åt en halv nutellaburk när jag kom hem.
I söndagsanda provrestes peace&lovetältet. Vi kan ha både barnkalas, rave och teparty: SAMTIDIGT. Seriöst det är helt puckat stort. Men of Zimbabwe, badminton i rutor, superarier och balkanluder och en jätteovärd gratisspeling som ungefär bara var reklam för kungabröllopet. Sedan hamnade jag i min säng med nalle puhlakan och ville inte åka bort på lördag. Jag vill kyssas på koserter och ligga och hålla i handen på en trottoar lite först, tack.
Konstnären heter Vladimir Kush och jag vill också måla sagor.

svartvitt och tablettask

Skolarbete. Vi illustrerar ett alfabet till en klass som börjar första klass i höst. Jag ska illustrera Z. Så här blev det, jag blev nöjd. Men mest godissugen.

så här ligger det till:

jag har plugg som avgör mina betyg upp över öronen och ändå sitter jag här och bloggar
jag ligger inte i en varm famn och bloggar och det känns så jävla surt
jag kommer inte att sova något inatt
jag är så jävla pipig och gnällig nuförtiden att jag blir trött på mig själv
för en månad sedan ungefär skrev jag i min dagok att allt rockade. jag skulle ha en famn, rikligt med pengar och feta betyg strax. NÄR ÄR STAX


Tur att vi är snygga iallafalll:P;Ppp:PPp.p;PPpp

RSS 2.0