hem till öst

nu åker jag till ungern och träffar släkten, äter mat och kakor, sover i deras finlakan och kanske solar lite i den 20gradiga värmen. Vi hörs om åtta dagar!

idag var det ju sommar

Och så kommentarerna, var 17 tog dom vägen?

regnvatten under gallonbyxorna och inte få vara med på kramkull

Igår var det så himla mycket tvingas vara utomhus på fritids och ha klump i halsen och bara vilja gå hem-väder.
Lite sola på skollunchen väder och missa tåget för att hinna gå en extra vårpromenad-väder hoppas jag på nu.

ägghuvud


tacktack

idag köpte jag och min mamma fyra nya fina träningskläder till mig, två tröjor, ett par byxor och en jacka. Alla är mycket snabba och andas. Dock känns det lite motsägelsefullt då jag inte får och kanske inte kommer få träna på ett tag nu.

rätsida

Är så fruktansvärt och brutalt stolt över mig själv, klapp på huvudet

if love is just a game, then how come it's no fun

saknar skåne, jätteförstående ögon och de där plingandena på de föraktade facebookchatten som får magen att hoppa och spritta till lite.

snartsnartsnart vår, snartsnart jag lovar

Varenda kväll den senaste veckan har jag bara varit tvungen att testa alla vår och sommar kläder jag äger och har innan jag går och lägger mig. Snartsnart måste det väl vara dags ändå?
Linnet är nytt från weekday och sved lite i plånboken, men jag måste ju ha något att ha till alla mina mönstrade eller färgglada shorts och kjolar i sommar. De här rosa till exempel, de är seccond hand och jag gillar dem jättemycket. Ryggsäcken fick jag av min söta mormor förra sommaren.
godnatt och puss

lördagsöndag

Igår tänkte jag att jag skulle dansa i vintagefodral med massa eyeliner och hålla på att somna på sista tåget, men det ena ledde till det andra och det blev inte så. Istället lagade jag trerätters till mig själv, tittade på whale wars och control och tassade runt i ett tomt hus. Här är min fina efterrätt
Nu undrar jag bara varför alla mina profilbilder är raderade (?), varför fotoruppgiften jag skrivit på i timmar inte går att lämna in, när mitt ben ska sluta göra på förbannat ont så jag kan träna, och när han svara.

RSS 2.0